Wachtwoord vergeten

Voor werkgevers

Arbeidsfactor is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek, tuinbouw en productie. Wij ondersteunen u als bedrijf bij het invullen van de flexibele en vaste schil in uw personeelsbeleid. Wij hebben zowel Nederlandse kandidaten als kandidaten van andere nationaliteiten in ons bestand. Belangrijk voor ons is dat wij de juiste kandidaat selecteren voor uw vacature.

Wij geven u vakkundig advies op het gebied van totaaloplossingen bij personeelsvraagstukken. Wederzijds vertrouwen en transparante communicatie met betrekking tot de opbouw van onze kostprijs en onze diensten levert een goede samenwerking met onze opdrachtgevers op.

Behalve dat wij affiniteit hebben met uw branche, hebben wij ook veel know-how van de arbeidsmarkt. Deze is constant onderhevig aan veranderingen. En niet alleen de arbeidsmarkt, maar ook de geldende wet- en regelgeving.

Arbeidsfactor is Nen 4400-I gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU. De NBBU hanteert een streng toetredingsbeleid en controleert periodiek op het correct toepassen van de juiste inlenersbeloning, het toepassen van de juiste kwaliteitsprocedures en het tijdig afdragen van de belastingen en sociale premies. Zo bent u ervan verzekert dat wij conform de geldende wet- en regelgeving werken. En ook op dat gebied kunnen wij u voorzien van het nodige advies.

Omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is dat de bij u geplaatste medewerkers zich op het werk kunnen concentreren, hechten wij er veel belang aan dat de salarisadministratie juiste en tijdig wordt uitgevoerd. Onze medewerkers staan bij ons centraal. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding. De medewerkers willen een eerlijke beloning voor de werkzaamheden, u wilt als klant een eerlijk tarief en wij willen met beiden een lange termijn samenwerking aangaan.

Door onze medewerkers persoonlijke aandacht te geven en hun te helpen om hun talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen doen wij er alles aan om onze medewerkers voor langere periode aan ons te binden. Zo heeft u als opdrachtgever minder personeelswisselingen en dus een hogere productiviteit en minder inwerkkosten.

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen in de week service. Wij zijn u graag daar waar nodig van dienst. Op deze manier doen wij onze best om al onze klanten te ontzorgen!

Neem contact met ons op
Wij plaatsen uw vacature
Vind nieuwe werknemers!