Wachtwoord vergeten

Je kan solliciteren door je in te schrijven via de website of door telefonisch contact op te nemen met de vestiging. Daarna maken wij een afspraak met jou voor een persoonlijke kennismaking.

Het bruto uurloon dat je uitbetaald krijgt is afhankelijk van de cao van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Welke cao er geldt kan je navragen op de vestiging.

Of je recht hebt op reiskosten is afhankelijk van de cao die geldt bij de opdrachtgever waarvoor je werkzaam bent. Bij gebruik van onze bedrijfsauto heb je geen recht meer op reiskosten. Welke cao er geldt kan je navragen op de vestiging.

Jouw loonspecificatie kan je vinden op het flexwerkersportaal. De inlogcodes hiervoor worden door de vestiging verstrekt

Gewerkte uren worden in de week erna verwerkt en uitbetaald. Zodra jouw loonspecificatie op het portaal staat, wordt het bijbehorende bedrag per bank overgemaakt. Dit gebeurt wekelijks uiterlijk op de vrijdag. Het is afhankelijk van jouw bank wanneer het bedrag staat bijgeschreven op jouw rekening.

Als je ziek bent dien jij minimaal 2 uur voor aanvang van de werkzaamheden jou ziek te melden. Dit moet je zowel bij de opdrachtgever waarvoor je werkt als bij de vestiging doen.

Als uitzendkracht bouw jij vakantiedagen reserveringen op. Voordat jij op vakantie gaat dien jij een aanvraag voor vakantie in te dienen bij de opdrachtgever en af te geven op de vestiging. Na goedkeuring kan jij gelijk een aanvraag doen voor het opnemen van jouw reserveringen. Opgebouwde reserveringen zullen dan tijdens jouw vakantie uitbetaald worden.

Indien jij op een feestdag die normaal jouw werkdag is, niet kunt werken, heb jij recht op feestdag vergoeding. Werkt jouw opdrachtgever wel, dan heb jij recht op de toeslag die bij die opdrachtgever geldt op het werken op een feestdag.

Reserveringen worden uiterlijk binnen 6 weken na uitdiensttreding verwerkt en overgemaakt naar jouw bankrekening.

Vakantiegeld wordt of wekelijks uitbetaald tegelijk met jouw salaris of 1x per jaar in de maand mei.

Andere vragen?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn 5 dagen in de week, 8 uur per dag bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.